Grytunderlägg av filtbollar

underlägg

När jag fick några filtbollar över när jag gjorde min pall med filtbollar så passade jag på att göra ett grytunderlägg. Jag sydde ihop bollarna rad för rad. Jag gjorde ett diagonalt stygn i varvens sista bollar för att slippa synliga stygn. Sedan sydde jag ihop raderna med varandra.

IMG_4451IMG_4453IMG_4454IMG_4463underlägg2

Annonser
Det här inlägget postades i DIY, Inredning, Sytt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Grytunderlägg av filtbollar

 1. Emelie Petersson skriver:

  Hej!

  Jag hittade till din blogg för att jag i flera timmar googlat efter kontaktpapper/plast/film/dekor i koppar. Utan framgång.
  Ditt papper (tror det var inlägg från 4:e och 28:e januari i år) var superfint och precis sånt jag letar efter! Kan du minnas var du köpte det någonstans? Det skulle göra mig så himla lycklig! Du får gärna maila mig!

  PS. Bra och inspirerande blogg!

 2. Hanna skriver:

  Åh va jag längtar till ett nytt blogginlägg! Du gör så mycket fint! 🙂
  God Jul! /Hanna

 3. Helena Johansson Ekholm skriver:

  Härliga filtbollar. Var kan man köpa dessa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s