Gör egna pappersbollar – honeycombs

pappersbollar2

Den blå bollen är köpt, de två andra har jag gjort själv med hjälp av honeycombpapper från Make and create. Hade med bollarna på en pysselfotografering för ett tag sedan, sedan gav jag bort dem till min syrra när jag inredde hennes tonårsrum.

Så gjorde jag:
Jag ritade en halvcirkel på honeycombpappret med hjälp av en liten tallrik. Jag gjorde två till likadana halvcirklar som jag vek upp och fäste med varandra med hjälp av dubbelhäftande tejp.

English: The blue ball is bought, the other two I made myself using honeycomb paper from Make and create. I had the balls at a craft photoshoot a while ago, then I gave them away to my sister when I decorated her new room
I drew a semicircle on honeycomb paper using a small plate. I made two more identical semi-circles which I folded up and fastened together with adhesive tape.

rutorx3

pappersbollar3

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat pyssel, DIY, pyssel och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s