Sy billiga hästkuddar med fototryck

hästkudde

Min syrra ville ju ha en ”hästkänsla” i sitt nya rum. Jag hittade fina sängkläder med hästar på H&M, jag framkallade bilder på hennes häst som jag satte upp i rummet och sedan ville jag ju att hon skulle få några hästkuddar också. Jag letade länge efter fina hästkuddar som inte kostade skjortan. Jag ville inte lägga 200-500 kronor på en kudde eftersom det skulle ha spräckt min budget totalt. Men så hittade jag ett superfint tyg med fototryck på Stoff & stil HÄR. Tygstyckena var i perfekt storlek för att göra ett fodral till en 60×60 cm kudde. Och de kostade bara 63 kronor styck (!).
Så gjorde jag: Jag började med att stryka tyget. Sedan klippte jag till ett vitt tygstycke med samma mått som hästtyget och nålade ihop tygbitarna med avigan inåt. Jag sydde ihop tygbitarna med raksöm cirka en halv centimeter från kanten på tre sidor. Jag vände fodralet och petade ut hörnen, stoppade in en innerkudde och nålade och sydde ihop den sista kanten för hand (fick lite hjälp av mamma med det sistnämnda).

rutorx6

TIPS! Stoff & stil har även tyg med fototryck med andra söta djur som man kan sy kuddar av, ugglor och kaniner till exempel.

soffa

Annonser
Det här inlägget postades i Sytt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sy billiga hästkuddar med fototryck

 1. Sara Eliasson skriver:

  Hej!
  Jag arbetar på ett betongföretag som heter Finja. Vi hittade ditt inlägg om betongägg och undrar om det vore möjligt att länka till din blogg via vår hemsida och tipsa om hur man gör egna ägg i betong nu till påsk? det är möjligtvis inte så att du gjort mer i betong och till och med använt vår Finbetong till dina verk?

  Hör av dig till mig på
  sara.eliasson@finja.se
  eller 010-455 20 24

  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning
  Sara Eliasson, marknadskommunikatör FInja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s