Jag har virkat en spindelsjal till syrran

spindelsjal3

Det tog lite tid och krävde lite tålamod – men det är hon värd, min syrra. Jag köpte ett mjukt grönt garn när jag var på syfestivalen får några månader sedan som jag planerade att virka en spindelsjal av till syrran. Tänkte att hon skulle få den när hon fyllde år. I påskas fick hon den och var snäll och ställde upp när jag ville ta lite bilder. Visst passar den gröna sjalen rätt bra till hennes röda hår? Jag är nöjd i alla fall.

Jag virkade spindelsjalen efter ett mönster från Drops, mönstret hittar du gratis HÄR.

rutorx5

spindelsjal-1spindelsjal-2spindelsjal-3spindelsjal1

Fin va! Det är jag som har fotat. : )

Annonser
Det här inlägget postades i Virkat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag har virkat en spindelsjal till syrran

  1. Anette skriver:

    Vacker sjal på en vacker flicka : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s