Nu hänger årets påskkrans på plats

påskkrans2

Förra åren gjorde jag två olika påskkransar. En lite smal med vita fjädrar och en bullig variant med extra allt. I år gjorde jag helt enkelt en enkel krans av björkkvistar. Jag band ihop grenarna med ståltråd och formade till en cirkel. Sedan dekorerade jag kransen med små bruna naturliga fjädrar och hängde en julgransdekoration i mitten.

ENGLISH: Last years I made two different Easter wreaths. One thin wreath with white feathers and a puffy version with extra everything. This year, I did just a simple wreath of birch twigs. I tied up the twigs with wire and shaped into a circle. Then I decorated the wreath with small brown natural feathers and hung a Christmas tree decoration in the middle.

bild 1bild 2bild 3bild 4

påskkrans

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Påsk och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s