Brodera på alla hjärtans dag-rosen

ros-8

ros-7

Blev så inspirerad av den HÄR bilden när jag ramlade över den på Pinterest förra året. Jag pinnade den och bestämde mig för att göra min egen variant lagom till alla hjärtans dag i år. Så nu har jag broderat kärleksbudskap på några rosors blad. Jag använde rosa broderitråd och en vanlig nål. Jag broderade budskapen på fri hand, och jag fick vara försiktig eftersom bladen lätt gick sönder.

I got so inspired  when i stumbled over THIS cute picture on Pinterest last year, and I decided to make this craft myself for Valentine’s Day this  year. I embroidered love messages on the leafs with pink embroidery thread. I improvised the stitches and tryed to be carefull not to brake the leafs.

rutorx3-variant

ros-1

ros-5

ros-2ros-9

ros-3

ros-4

ros-6

Annonser
Det här inlägget postades i Alla hjärtans dag, Blommor & grönt, Broderat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Brodera på alla hjärtans dag-rosen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s