Virkad babykofta

babykofta1

Att pendla flera timmar i veckan till jobbet har sina fördelar ibland – mycket virktid. Snodde ihop den här lilla babykofta på ett par dagar. Jag inspirerades av ett mönster i boken ”Virka steg för steg” av Sally Harding. Men när jag var färdig med koftan så hade jag gjort om mönstret ganska mycket. Jag valde ribbvirkning i stället för vanliga stolpar och la till och drog bort maskor så den passade bilden jag hade i mitt huvud.

babykofta5babykofta4babykofta3

babykofta2

Annonser
Det här inlägget postades i Virkat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Virkad babykofta

  1. ilovekattson skriver:

    Oj så fin! Nästan så en blir sugen på att testa virkning igen ju 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s