Dekorera hörlurarna med nagellack

hörlurar-11hörlurar-9

Jag har ju klätt in mina mobillurar på lika olika sätt det senaste året. Jag har virkat in dem, klätt dem i pärlor och lindat in dem i garnknutar. De garnklädda lurarna började bli lite noppiga och smutsiga så jag tyckte att det var dags för något nytt. Då snubblade jag över den här superfina idéen HÄR som jag bara var tvungen att testa själv. Nu har jag dekorerat sladdarna till mina hörlurar med nagellack.

hörlurar-5
Så gjorde jag: Jag såg till att sladdarna var rena. Sedan tejpade jag fast små bitar med maskeringstejp på lite olika avstånd på sladden. Jag hängde upp lurarna mellan tre glasflaskor så att jag skulle komma åt bättre. Sedan började jag att måla på nagellack. När lacket torkat pillade jag bort masketingstejpen och fick fina färgade fält på sladden med ganska raka kanter. När all tejp var borta lackade jag hela sladden med ett topplack. Klart!

hörlurar-6

hörlurar-8hörlurar-7hörlurar-12hörlurar-2hörlurar-3

hörlurar-10hörlurar-1

Blev rätt fint tycker jag. Tyvärr så håller nagellacket på sladden ungefär lika länge som när man har det på naglarna innan det börjar flagna. Men lurarna var fina i en vecka i alla fall. Hehe.

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat pyssel, Målat, Småfix och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s