Gör en tekalender – en julkalender för alla teälskare

tekalender1

Mina närmsta och käraste teälskare har fått varsin tekalender i år i stället för julkort. Väldigt uppskattat måste jag säga. Passade även på att göra en till mig själv. Jag köpte lösviktste i 24 olika smaker, fyllde de små plastpåsarna som jag köpt på en hobbybutik och hängde upp dem på ett band med klädnypor som jag dekorerat med waschitejp. Enkelt men roligt! Namnen på tesorterna skrev jag på självhäftande frysetiketter och numren skrev jag på hjärtformade klistermärken.

tekalender2tekalender4tekalender3

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat pyssel, Jul och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Gör en tekalender – en julkalender för alla teälskare

  1. Simone skriver:

    Vilken fin idé! 🙂

  2. Annika skriver:

    Vad härlig blogg och vad duktig du är!!
    Kul att se. Kikar in här fler ggr.
    Kika gärna in till mig med. Pysslar lite så fort jag har tid jag med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s