Höstblommigt med ljung och benong

ljung2

För mig är höst lika med ljung. Jag älskar de lilarosa blommorna. Jag köpte på mig några plantor och gjorde en höstgrupp i en gammal gjutjärnsgryta tillsammans med prydnadskål och ett betonglöv. Resten av ljungplantorna planterade jag i en annan gjutjärnsgryta och ställde i en gammal äggkorg. Sedan kunde jag inte låta bli att köpa en söt miniljung i vitt. Den passade perfekt i en av mina hemmagjutna betongkrukor (Här kan du se hur jag gjorde den).

ljung1ljungbetong

Annonser
Det här inlägget postades i Betong, Blommor & grönt och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Höstblommigt med ljung och benong

  1. Therese skriver:

    Hei. Jeg fant bloggen din tilfeldig via Google. Det var ett godt søk for her var det mye fint! Så flink du er med betong. Sengen og loppisfunnet ble veldig fine når du fikk malt de. Flink er du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s