Slå in presentkortet i fin låda

paket1

paket2

Jag och min sambo var nyligen på ett kalas där vi gav bort ett presentkort på en restaurang till födelsedagsbarnen. Presentkortet i sig såg lite trist ut så jag bestämde mig för att lyxa till paketet lite. Jag köpte en rund presentask på Lagerhaus, stopade ner lite rosa silkespapper och satte fast presentkordet på en bit papper. Självklart knöt jag ihop paketet med ett rosa sidenband. Enkelt men fint!

Annonser
Det här inlägget postades i Paketinslagning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s