Virkad mössa i spiral

mössa1

För några månader sedan började jag virka en mössa till min killes syrra. Nu har jag virkat en till mig själv också. Nu är det ju varmt ute men till hösten funkar den nog fint. Hittade mönstret hos superduktiga bloggaren Mest virkat, jag följde mönstret som skulle passa barn mellan 1,5-3 år och gjorde ett extra varv efter varv 9 där jag ökade 5 maskor till, sedan fortsatte jag att virka efter mönstret.

mössa3mössa2

Annonser
Det här inlägget postades i Virkat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Virkad mössa i spiral

  1. mest virkat skriver:

    Kul att se! Superfin!!!!

  2. Vilken mysig blogg du har! Kör hårt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s