Måla om en plasturna – supersnabbt DIY-tips

urna2

Här kommer ett av mina senaste pysselprojekt. Jag hittade två orangebruna plasturnor i min killes garage. Jag är inte så jätteförtjust i terracottafärgad plast så jag bestämde mig för att måla om dem lite innan jag planterade vårblommor i dem. Vilken tur att min kille är så snäll och låter mig måla hans gamla saker (och står ut med mina konstiga projekt).

Jag började med att tvätta ren urnorna som stått i garaget och samlat damm i några år. När urnorna torkat så sprayade jag dem med ett lager graffitifärg. Snacka om supersnabb förvandling. Ett stort plus är att graffitifärg torkar snabbt. Ytan blev jättefin, man kan aldrig ana att de är ommålade. Graffitifärg ska tydligen vara rätt tåligt också. Tog lite bilder så att ni kan se hur urnorna förvandlas – steg för steg.
I år satsade jag helt och hållet på penséer när jag planterade vårblommor, jag köpte fyra olika sorter och blandade lite olika nyanser och storlekar.

urna5urna4urna3urna6

Annonser
Det här inlägget postades i Blommor & grönt, Målat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måla om en plasturna – supersnabbt DIY-tips

  1. isabelboren skriver:

    Enkelt men snyggt! Ibland behöver det inte vara så kompliserat!

    xxx / Isabel
    http://www.shoebox-living.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s