Knoppångest

I helgen har jag målat två sängbord. I fredags var de omålade trämöbler – idag är de vita och fina (ska visa upp dem i bloggen snart). Nu till min beslutsångest. Jag har plockat bort de gamla knopparna på lådorna och tänkte köpa nya. Men vika knoppar ska jag välja? Hittar så många fina och roliga varianter. Vilken knopp tycker ni är finast?

knoppar

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Knoppångest

 1. Karro skriver:

  Alla var fina på sitt sätt! men jag fastnade mest för nr 2 (längst upp till höger).

  • pysseldrommar skriver:

   Visst är den fin! Jag var helt inne på att välja knopp nr 1 med rådjurshuvudet först, men frakten från England var dubbelt så dyr som knoppen så den fick jag räkna bort… Fick mina knoppar med posten idag så i helgen ska jag kruva dit dem. Då ska jag berätta vilka knoppar jag köpte. 🙂

 2. Endemol Sweden skriver:

  Har du hört talas om det nya inrednings och byggprogrammet The block? Skulle detta passa dig? Tävla i TV4:s nya program och vinn 500 000!
  För mer info och ansök på TV4.se/block eller sms:a block till 72400

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s