Krokus med nakna rötter

krokus

Nu blommar krokusen i mitt fönster. Jag köpte en kruka med krokus på en torghandel för ett tag sedan. Jag plockade av plastkrukan och satte rotklumpen i en mellanstor glasvas. Det är rätt fint när man kan se rötterna tycker jag. Nu är det banne mig vår!

Annonser
Det här inlägget postades i Blommor & grönt, Inredning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s