Totalrenoverad byrå

byrå10

Nu är mitt senaste pysselprojekt klart. Jag fick en gammal byrå av min killes syster för några veckor sedan. Då var den omålad, sliten och lite trist. Nu är den helrenoverad. Jag började med att rengöra och torka av alla ytor. Jag skruvade bort alla lådor och handtag. Sedan strök jag på två lager kvistlack på alla kvistar. Jag putsade byrån med lite sandpapper och sedan grundmålade jag hela möbeln och lådorna. Efter det målade jag allt två gånger med en vit snickerifärg (som jag köpte billigt på Ö&B). Handtagen sprayade jag med med några lager graffitifärg i färgen ”silverchrome” från Highlights. Sedan passade jag på att klä insidan av lådorna med en blommig vaxduk som jag häftade fast med häftpistol. Snyggt och lättstädat!

byrå1byrå2byrå3byrå5byrå4byrå7byrå9byrå8byrå11

Har ställt in byrån i mitt blivande pysselrum och har redan lyckats fylla nästan alla lådor. Toppen!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Målat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Totalrenoverad byrå

 1. Jonna skriver:

  Va fint det blev!! Så härligt att piffa upp något gammalt!

  • pysseldrommar skriver:

   Tack, Jonna! Ja visst är det kul att ge saker nytt liv. Jag tyckte att det var så kul att måla att jag nog kommer att ge mig på min killes sängbord i helgen också. De blir nog vita de med. 🙂

 2. Jättefint! Vad bra med MÅNGA lådor! Kan nog inte få för många lådor och hyllor till pysselsaker. Kram Monica

  • pysseldrommar skriver:

   Tack! Jag håller med, lådorna fylls lätt upp snabbt. Hyllor blir det nog också i pysselrummet i framtiden, Jag har några i ett förråd som skulle passa bra. 🙂

 3. isabelboren skriver:

  Hej! Hittade precis min vag till din blogg! Toppen vad du gjort med banken – jag har precis samma IKEA bank hemma i Sverige som jag planerar gora nagot piffigt med till sommaren. Skall komma ihag ditt inlagg! Kom garna forbi min lifestyle/DIY/pyssel blogg ifran Hong Kong – http://www.shoebox-living.com

  Kram/ Isabel i Hong Kong

  • pysseldrommar skriver:

   Hej Isbel! Va kul att du har hittat till mig. Det ska bli spännande att se hur din byrå blir, vilka färger du använder osv. 🙂 Får kika in hos dig lite då och då i sommar så att jag får se resultatet. Coolt med en pysselblogg från Hong Kong! Ska genas klicka mig in till dig och kika! Kram Margareta

   • isabelboren skriver:

    Hej Margareta! Kul att höra ifrån dig. Skall hålla dig uppdaterad angående byrån, kan tänka mig att det blir vitt i slutändan – enklast att möblera på så vis. Men absolut något spännande inuti … Kanske rentav olika pastel färger.. Oj nu fick du mig att börja tänka! Välkommen att se dig omkring och jätte roligt om du kommer tillbaka. Du kan även hitta mig på bloglovin’! Happy Friday! xxx

 4. Susane skriver:

  Hej
  Får man fråga var byrån är köpt? Letar efter en sådan byrå men hittar inte denna 😔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s