Mina små blåbär – gör hängsmycken av spelkulor

kulhangen2

Jag fick några kulor över när jag gjorde mitt mosaikbord med stenkulor, som jag bloggade om för en månad sedan. Så jag passade på att pyssla ihop några hängsmycken som jag tänkte göra halsband eller armband av. Böjde en bit metalltråd till en ögla som jag fäste i en pärlhatt, sedan limmade jag fast pärlhatten på kulan. Klart!

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat pyssel, Smycken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina små blåbär – gör hängsmycken av spelkulor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s