Med en enkel tulipan – 100e inlägget!

glödlampa4

Tjoho! Det här är mitt 100:e inlägg i min pysselblogg. Jag satt länge och funderade vad jag skulle skriva om. Ville lägga upp ett extra fint pyssel för att fira. Men så fick jag lite prestationsångest. Så idag firar jag bloggen med en blomma, i en liten minivas som jag gjort av en liten glödlampa. Gjorde på samma sätt som med min trillingvas. Jag fäste små självhäftande gummitassar/skåpdämpare under glödlampan för att få den att stå stadigt.
Har förresten målat och stått i nu i helgen, resultatet får ni se här i bloggen inom kort. Hoppas att ni får en fin start på veckan!

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat pyssel, Blommor & grönt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s