Kul potatissticka

potatissticka

När jag fick lite kulor över när jag gjorde mitt mosaikbord så passade jag på att pyssla ihop ett par potatisstickor. Jag virade lite guldfärgad aluminiumtråd runt tre kulor så att det blev ett handtag. Sedan böjde jag till själva stickan och klippte till en vass spets. Kan nästan slå vad om att ingen annan har en likadan potatissticka hemma. Kul!

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat pyssel och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s