Knyt ett enkelt halsband av rep

halsband2

Jag vet att det har blivit mycket smycken i bloggen den senaste tiden. Har en sån period antar jag. Och eftersom jag även är barnsligt förtjust i olika sorters knutar just nu så fick det bli ett halsband med en knut denna gång. Jag knöt en enkel dubbelknut på mitten av repet och limmade sedan fast ändarna i ett par avslutningshylsor med snabbtorkande superlim. Knuten blev som en pärla nästan.

Jag köpte det tjocka snöret (eller repet) på en liten bandbutik. Avslutningshylsorna hittade jag i en hobbaffär.

Annonser
Det här inlägget postades i Smycken och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Knyt ett enkelt halsband av rep

  1. Moa skriver:

    Hej! Vart har du fått tag i det fina repet? 🙂 Du får gärna kontakta mig på uf.mbrace@gmail.com,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s