Fjäderöverdos?

påskkrans3

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar min senaste påskkrans eller inte… Kransen som jag gjorde för några dagar sedan var enkel, smal och diskret. Den här är raka motsatsen – tjock, svulstig och iögonfallande. Jag fick idén till kransen när jag hittade en pastellgrön fjäderboa i en butik. Jag lindade boan runt en halmstomme och hängde sedan upp kransen på dörren. Den blev verkligen ”fluffig” liksom. Haha!

påskkransmaterialpåskkrans4

Annonser
Det här inlägget postades i Påsk och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Fjäderöverdos?

  1. sockervisp skriver:

    Jag älskar den! =D

  2. kladdoklet skriver:

    Överdosen är helt underbar! Ibland måste man bara svulla till det lite. 🙂 Fin blogg du har och Glad Påsk. 🙂 /Anna

  3. Mia skriver:

    Härlig överdos!

  4. Ping: Nu hänger årets påskkrans på plats | Pysseldrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s