Knyt en vacker knut!

armbandarmband3armband2

Jag är så förtjust i fina knutar just nu! Gjorde ju ett armband med en hjärtknut för ett par månader sen. Denna gång blev det ett armband med en ”navy infinity knot”. Lärde mig att knyta den i veckan med hjälp av den här videon. Det var enklare än vad jag trodde. Jag knöt min knut av ett tjockt blankt snöre som jag köpt på en liten bandbutik. Ändarna limmade jag fast i avslutningshylsor med snabbtorkande superlim.

Annonser
Det här inlägget postades i Smycken och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s