Här sitter jag och ugglar

Å, jag gick en helt underbar kurs i helgen som jag bara måste berätta lite om! Jag gick en kurs i screentryck/textiltryck på Folkuniversitetet i Stockholm. Sjukt kul! Vi fick rita egna mönster och föra över till oh-papper. Sedan behandlade vi tryckramar och belyste dem så att mönstret etsade sig fast på väven i ramarna. Sedan var det bara att trycka.
Jag gjorde ugglor i olika storlekar och tryckde dem i så många varianter jag kunde. Är speciellt nöjd med de vita små ugglorna mot det ljusa bommullstyget och en kudde med mellanstora svarta ugglor. Här är lite bilder från kursen.

uggla4uggla3uggla1uggla2uggla5

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Här sitter jag och ugglar

  1. Ping: Ugglor på bröstet | Pysseldrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s