Silverfjädrar

fjädrar3fjädrar4

Jag har pysslat ihop ett nytt armband av lite smått och gott som jag hade liggande hemma i pysselskåpet. Jag fick de silvriga fjädrarna i present för några år sedan och kedjan och låset, som jag köpt i en pärlbutik, har legat och samlat damm länge. Nu skramlar allt fint runt min handled.

Annonser
Det här inlägget postades i Smycken och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s