Ludet hjärta

hjärta3hjärta

Mina pyssel i hjärtats tecken fortsätter. Idag blev det en dekoration att hänga i till exempel björkriset. Jag limmade fast vita fjädrar på ett styrolithjärta som jag köpt på en hobbyaffär. Sedan hängde jag upp hjärtat i ett fint band. Fjädrarna gör att det känns som att jag tjuvstarat påsken också. Vårigt!

Annonser
Det här inlägget postades i Alla hjärtans dag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s