Broderat skal till iPhonen

broderatbroderat2

Köpte en pysslig pryl på ett oväntat ställe förra veckan. Jag fick nämligen tips om att Hemtex säljer iPhoneskal som man kan brodera på. Vännerna på jobbet tyckte att det var en klockren pryl för mig. Så igår satt jag mig ner och broderade ett mönster med alla hjärtans dag-tema. Kanke broderar något nytt när jag ledsnat på röda hjärtan.

Annonser
Det här inlägget postades i Alla hjärtans dag, Broderat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s