Flaskpost i julklapp

Nu när julen är över kan jag äntligen börja blogga om mina hemmapysslade julklappar. Hittade dessa små flaskor i en hobbyaffär i början av året och bestämde mig för att ge bort dem som personliga smycken.
Jag skrev personliga texter på tunna pappersremsor som jag snurrade ihop till små rullar. Virade pappersremsorna runt en potatissticka för att få pappersrullarna så små och kompakta som möjligt. Sedan lirkade jag ner pappersrullarna i flaskorna och satte dit korkarna. Jag trädde upp flaskorna på kedjor och gav bort till mamma och mina två systrar med detta julrim.
”Familjens alla tjejer på denna gåva får dela
tre smycken som har till syfte att hela.
När allt känns skit och ni vill gina
kommer denna flaskpost få er att flina.”

flaskpost

flaskpost3flaskpost2

Annonser
Det här inlägget postades i Jul, Smycken och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s