Nu är granen på plats

Nu är granen pyntatad. Stickigt med kul! Jag kör ingen färgmatchning utan blandar pynt hej vilt – som man gjorde när man var liten. Köpte en del julpynt när jag var i USA i början av året som jag har längtat efter att få hänga upp. Nu när allt är klart slår det mig att jag måste fixa mer pynt till nästa år (känns lite glest). Underbart lyxproblem.

gran

Annonser
Det här inlägget postades i Jul och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s