Sticka raggsockor med quick knitt

En sak som jag skulle behöva träna lite mer på är att sticka sockor. Sticka är ganska enkelt när man väl har lärt sig det, men jag är nog inte ensam om att tycka att det är lite klurigt att sticka hälar. Testade quick knit för några år sedan och upptäckte att den tekniken gjorde det enklare. Hittade ett gratis mönster HÄR. Mina senaste raggsockor är stickade med vitt garn som jag fyndat på en lågprisaffär, den röda kanten upptill virkade jag dit med fasta maskor. Virkade även ett hjärta på fri hand och sydde fast med vanlig sytråd. Blev ett par riktigt juliga sockor. Och snabbt gick det!

tjocksockarstrumpor

Annonser
Det här inlägget postades i Jul, Stickat, Virkat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s