Finklädd ask

Befinner mig just nu i ett snöigt Sundsvall. Imorgon är det nämligen dags för årets pepparkaksbak med familjen. Sist jag besökte min hemstad hade jag och syrrorna en härlig pysseldag då vi sydde kuddfodral och väskor och dekorerade pappersaskar med tyg och band. Då dekorerade jag bland annat denna hjärtformade ask med ett roligt tyg och en bollfrans. Perfekt förvaring för mina örhängen!

hjärtask

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat pyssel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s