Mossig dörrkrans

I helgen har jag pysslat ihop en julig dörrkrans.
Jag fäste först grön mossa runt en halmkrans med lite grön ståltråd. Sedan snurrade jag fast lite natursnöre upptill på kransen. Jag böjde till ett hjärta av en bit ståltråd och snurrade snöre runt hela hjärtat och knöt fast det i kransen. Till sist fäste jag några grankvistar och en stjärnanis på kransen.
Känns hemtrevligt och välkomnande med en krans på dörren tycker jag!

Annonser
Det här inlägget postades i Jul och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s