Mosaik på soffbordet

Mosaik är sjukt kul att pyssla med.  Jag har gjort mosaik på allt från grytunderlägg till lådor och bord. Här tänkte jag visa upp bordet som jag gjorde mosaik på för något år sedan. Jag målade om bordet, bytte ut knoppar på lådorna och gjorde ett blommönster med mosaik från en hobbyaffär.

Mitt mosaikbord!

Annonser
Det här inlägget postades i Mosaik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s