Decoupage på trälådor

Decoupage är otroligt roligt att pyssla med. När jag först upptäckte tekniken gjorde jag två olika telådor. Jag köpte två omålade trälådor på Panduro som jag först målade vita. Jag valde ut några blommiga servetter och satte igång att klippa, limma och lacka. Så här något år senare är jag fortfarande riktigt nöjd med mina telådor. Blommiga och söta- och tillfäckligt fina för att kunna stå famme på köksbänken.

Annonser
Det här inlägget postades i Decoupage. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s