Virkat flaskfodral

Jag gav bort en invirkad flaska likör till en vän för en tid sedan och det blev verkligen en uppskattad gå-bort-present. Det här är ett roligt snabbpyssel som man kan svänga ihop på någon timme. Idén hittade jag i den härliga boken ”Garlen i garn” av Susanna Zacke och Sania Hedengren (Semic).

Flaskan på bilden virkade jag som ett test innan jag gav mig på den flaska som jag skulle ge bort. Likörglasen fick jag med i en fyndlåda som jag ropade in på en auktion.

Annonser
Det här inlägget postades i Virkat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s