Smultron i lådorna

I våras målade jag om skåp och luckor i köket. Det blev verkligen ljust och fräscht men inuti de gamla besticklådorna var bottnarna lite risiga. För att slippa måla, slipa och spackla i dessa små utrymmen tog jag en liten genväg. Jag köpte en bit mönstrad vaxduk, klippte ut lagom stora bitar och fäste i lådorna med häftpistol. Sött va!

Annonser
Det här inlägget postades i Småfix. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Smultron i lådorna

  1. Liten chans men... skriver:

    Hej!
    Jag undrar om du har kvar något större stycke av vaxduken med smultron på, och i så fall kan tänka dig att sälja den. Har haft duk med det mönstret på köksbordet i många år, så den har hunnit bli rejält nedgången nu men jag har blivit så förtjust i den att jag helst inte vill byta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s