Äntligen!

Nu har jag äntligen skaffat en egen liten vrå på nätet där jag kan samla alla mina pysselprojekt. Tänkte inviga min pysselblogg med en bild på ett av mina evighetsprojek. Filten med mormorsrutor har jag arbetat med till och från i ett år ungefär. Snart, snart är den nog färdig. Måste bara ladda lite inför upploppet.

Annonser
Det här inlägget postades i Virkat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s